Bel ons nu: +32 11 900 600

Ons aanbod

Werken in een professionele omgeving, omringd door gelijkgestemden om vanuit je nieuwe HQ de wereld te veroveren... Lijkt je dat wat? Kom dan ook werken vanuit onze coworkspace.  Je bent omringd door andere ondernemers, kan mekaar helpen, adviseren, maar ook gewoon gezellig even samen tafelvoetbal spelen.  We geven je graag een rondleiding op je nieuwe werkplek.

Onze coworking space is voorzien van verwarming, LED verlichting, AircoInternet en WIFI. Het kantoor bestaat uit een grote kantoorvloer met een terras, een ontvangstruimte en vergaderzalen. Deze kunnen via ons online boekingssysteem gereserveerd worden.  We zijn ook milieubewust en sorteren ons afval grondig.

Gratis studieplek tijdens de blokperiode

Tijdens de blokperiode stellen we onze ruimte ter beschikking van de studenten.

We hebben veel plekken en de nodige voorzieningen om rustig te kunnen studeren en toch af en toe te kunnen ontspannen.

Meer informatie

Flexdesk

Een bureau om rustig je dagelijkse activiteiten te kunnen uitvoeren.  Voorzien van alle faciliteiten en flexibel inzetbaar.

Meer info

Privé kantoor

Een privé kantoorruimte om in alle eigenheid je bedrijfsactiviteiten te ontplooien.  Je hoeft de ruimte niet te delen en kan deze afsluiten.

Meer info

Vergaderruimte

Een vergaderruimte voor zien van alle technische snufjes om snel je presentaties te kunnen geven en besprekingen met klanten te organiseren.

Meer info

Drank & snacks

Je hoeft je niet druk te maken om drank of snacks te voorzien voor jezelf of je gasten.  Wij zorgen voor de volle koelkast.

Meer info

Activiteiten & Evenementen

Bij coworkspace gaan ook verschillende soorten regelmatige evenementen en activiteiten door...  Zoals Goeiemorgen Limburg, een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemers, of professionele acteerlessen.

Meer info